Feedek:
Bejegyzések
Hozzászólások

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2008. január 27.

Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Eljött az óra. Eljön a nagy figyelmeztetés, a világ megtisztítása és a Szentlélek kiáradása, az új pünkösd. Most ugyanúgy imádkozzatok állhatatosan a Szentlélek kiáradásáért, mint egykor apostolaim az első pünkösd előtt. Szentlelkem fogja megújítani a föld színét. Ez egy nagy kegyelmi kiáradás lesz, amely minden élőt betölt. A bűnösök meg fognak rendülni, az igazak pedig ujjonganak a boldogságtól. Ez az új pünkösd az Én második eljövetelemet előzi meg, mintegy felkészíti a világot az Én fogadásomra. Az Egyház minden szentmisében imádkozik dicsőséges eljövetelemért. Én a szüntelen készenlétet kértem tőletek. Most is ezt kérem: várjatok ujjongó örömmel, tegyétek meg törvényeimet, éljetek szeretetben, és így nem ér váratlanul. Visszajövök dicsőségemben ítélni élőket és holtakat. Aki áll, az vigyázzon, hogy el ne essen. Így várjatok kicsinyeim, életetek minden pillanatában, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát.”
2013. január 27. Itthon az Úr Jézus nagyon komor, szomorú hangon szólított:
„Beszélni akarok hozzád. Nyisd ki a Szentírást! A jobb oldalon olvasd! Ide nyílt ki: 2 Thessz 2, 1-4. Kétezer évvel ezelőtt írta Szent Pál apostol: „Urunk, Jézus Krisztus eljövetelét és vele való egyesülésünket illetően ne veszítsétek el rögtön józanságotokat, és sem lelki kinyilatkoztatás, sem állítólag tőlünk eredő mondás vagy levél ne ijesszen meg benneteket, mintha az Úr napja már küszöbön állna. Semmiképpen meg ne tévesszen valaki titeket, hiszen előbb be kell következnie az elpártolásnak, és meg kell mutatkoznia a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki mindenek fölé emelkedik, amit Istennek és szentnek neveznek. Sőt, Isten templomában foglal majd helyet, és istennek akar látszani.”
Jézus: „Mindez most fog bekövetkezni. Az Antikrisztus már készen áll, hogy beteljesítse ezt a próféciát. Tedd fel ezt az üzenetet mielőbb az internetre!”

Hozzászólások RSS

Szólj hozzá

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni.