Feedek:
Bejegyzések
Hozzászólások

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Az Eucharisztia, mint létünk forrása

2018. 09. 01, Szombat

Jézus: „Gyermekeim, Szentséges Szívem legnagyobb szomorúsága a világban uralkodó hitehagyás. Sok katolikus gyermekem elhagyta a vallást, akik szívükből kitöröltek mindent, ami Istenre emlékeztette őket. A katolikus templomokban lassan elvész az Eucharisztia iránti igaz tisztelet. Amikor másodszor eljövök a felhőkön, akkor vajon találok e hitet a földön? A zűrzavar és az események beteljedése során alig marad hívő ember a világban. A Sátán nemcsak az ember szívét támadja, hanem az értelmét is. Atyám legnagyobb ajándéka a lélek után az értelem, melyet az ember számára adott. Ám a hitnek meg kell előznie az észt, és nem pedig fordítva. Apostolaim hittek Bennem, mert láttak és hallottak Engem, míg ti csupán a hitetekre hagyatkozhattok. Gyermekeim, őrizzétek meg tisztán a hiteteket! Vannak, akik szívüket megnyitják az okkultizmus különböző formáira, ami mögött valójában démoni erők működnek. A világ és a média megfertőződött ezekkel az erőkkel, ezért ne csodálkozzatok azon, hogy az ember miért veszi már oly könnyedén a bűnt. Az emberekből elveszett az istenfélelem és már nem gondolnak bele abba, hogy az elkövetett bűnök nem maradnak következmények nélkül. Mindazok, akik valaha gyakorolták a New Age bármelyik ágazatát, azok hosszú idő után szabadulhatnak csak fel a démonok befolyása alól, akik erősen ragaszkodnak a lelkekhez. Gyermekeim, akiknek nincs hite, azok elvesznek a reménytelenségben. Csak azok élhetik túl a most elkövetkezendő ítéletidőt, akik a Szentháromság személyeibe és édesanyámba kapaszkodnak. A ti egyetlen menedéketek az Eucharisztia legyen, amely nemcsak az Egyházat élteti, hanem az egész világot is. Szentséges jelenlétem tart fenn mindent, mert Atyám értem teremtette a világot és az embert (Kol 1, 16-17). Ahol az emberek elutasítják ezt a szentséget, mint utolsó mentőövüket, ott nem marad kő kövön semmi. Az ördög ott tud igazán kibontakozni, ahol nem talál ellenfelet. Az Én szeretetem a legnagyobb fegyver a gonoszság megállítására. Jelenlétem által oltalmat és védelmet adok azoknak, akik Bennem bíznak.

Mária Magdolna

Az Antikrisztus

2019. 09. 01, Vasárnap
Láttam az iszlám vallást, amely szüntelen gyarapodik mind a mai napig új tagokkal. Európa ismét ki van téve annak a veszélynek, hogy idegen népek elfoglalhatják az országokat, városokat. Ez annak a következménye, hogy az emberek Isten nélkül akarnak élni, mert jól érzik magukat a bűnben. Láttam az Antikrisztus személyét, aki már bejárta Európa legtöbb országát, ahol a vezetőkkel folyamatosan egyezkedett. Azok, akik nem hajlandóak az ő terveit támogatni, azokat leváltják és tönkreteszik az ő életüket. Láttam, hogy az Antikrisztus számára az iszlám olyan, mint egy földi sereg, amellyel fel veheti a harcot az összes vallással szemben. Ő támogatja szervezetével a menekültek beáramlását Európa országaiba. De az Antikrisztus ennél is többet akar. Célja, hogy a három legfőbb vallást egyesítse: a zsidóságot, a keresztényeket és az iszlámot. A többi vallás ezek köré fog épülni. Láttam, hogy az új világvallást a vallások közötti párbeszéd készíti elő. Az Antikrisztus az összes vallást uralni akarja. Terve, hogy a vallásokat egységre vezesse. De ez az egység csak zavart, megosztást fog okozni, hiszen egyik sem fér meg a másik mellett. Ez az egység csak látszólag fog annak tűnni, de belülről mindenhol ellenségeskedés lesz. A Sátán így fogja kigúnyolni az Egyházat, melyet Jézus Krisztus alapított a Földön. Láttam, hogy az új világvallás egyetemes lesz egy bizonyos ideig. Isten azonban nem engedi, hogy minden elvesszen. A maradék egyházat a Szentlélek fogja vezetni. Nagy lesz a sötétség, de Istennek a fénye sosem fog kialudni.

Jézus: „Az Antikrisztus már uralja a világot. Uralma akkor teljesedik ki, ha a vallások is az ő szolgálatába állnak. A világ politikusai, királyai hódolattal vannak iránta. Ők már elköteleződtek felé. A vallások vezetői is felajánlották szolgálataikat neki. Mit gondoltok, miért hajlamosak a más vallások vezetői a párbeszédre? Maguk is tudják, hogy mi a párbeszéd célja. A Sátán tudja, hogyha a katolikus Egyház két oszlopát megsemmisíti, akkor övé a hajó. Az egyik oszlopon az Eucharisztia áll, a másikon pedig Édesanyám. A tisztelet irántunk dühíti az egész alvilágot. Tehát a cél e tisztelet megszüntetése. A hajó ezek nélkül elsüllyed. Az Antikrisztus fogát csikorgatva várja nyilvános fellépésének a napját. Jelenleg Atyám keze tartja vissza, hogy ez idő előtt bekövetkezzen. A bűn embere lesz ő, aki ismeri a csábítás minden titkát. Imádkozzatok, hogy az Antikrisztus uralma megrövidüljön a Földön! Ezt az eseményt elkerülni nem tudjátok, mert az Írásoknak be kell teljesedniük. Ám az idejét megrövidíthetitek kitartó imádságaitokkal.”

Mária Magdolna

Hozzászólások RSS

Szólj hozzá

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni.