Feedek:
Bejegyzések
Hozzászólások

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Egyházatyák

2018. 07. 05, Csütörtök

 

Az Úr fehér lépcsők tetején állt és a Szentháromság hajléka felé nézett, mely oly hatalmas, mint a Nap és a belőle áradó fény természetfeletti. Láttam, hogy egyes lelkek olvastak, mások pedig írtak, miközben Isten világosságában jártak. Az Úr azt mondta róluk:

 

“Ők az egyházatyák, akik annak idején sokat elmélkedtek és írtak rólam. Az eretnékségekkel szemben mindig megvédték egyházamat. Szentlelkem vezette őket és segített nekik leírni az Én igazságomat. Ők bátran felszólaltak a bűn ellen, még az életük árán is. Ezek a lelkek megnyitották az értelmüket és szívüket, miközben a Szentírást olvasták. Én pedig megadtam számukra a szentségek és az imádságok által világosságom kegyelmét, hogy értelmezni tudják. A Szentírás az Én szerelmes szavam az emberiséghez. “

 

Sokat elmélkedtem egy Szentírási részleten (1Kir 22), és megkérdeztem Jézustól, hogy Ő hogyan látja ezt a mostani korra vonatkozóan:

 

“Bizony mondom nektek, hogy mindaz a történet, amelyet a Szentírásban olvastok sokszor megismétlődik a történelemben vagy adott élethelyzetben, mert az ember a bűnt bűnre halmozza a szeretetcselekedetei helyett.”

Mária Magdolna

Isten szeretetének tüze

2019. 07. 05, Péntek

A Mennyben hatalmas lángoló tüzet láttam, amelyet az angyalok seregei körülvettek. Jézus, mint a második isteni személy, királyi fenségében megjelent közöttünk dicsőségében és odament a szent tűz elé. Láttam, hogy megnyitja isteni szívét, és e szívből kiemelt egy lángot, mellyel a szent tüzet táplálta. Ez a szent tűz nem olyan, mint a földi tűz. Ez természetfeletti. Jézus megparancsolta az angyaloknak, hogy egyenként vegyenek magukhoz a szent tűzből egy lángot és vigyék el a földre a szeretet tüzét azoknak, akik rászorulnak. Láttam, hogy az angyalok boldogan és dicsőítő énekekkel teljesítették az Úr kérését. Láttam, hogy az angyalok kikhez vitték el a szeretet tüzét: szegényeknek, szomorúaknak, szelídeknek, éhezőknek, irgalmasoknak, tisztaszívűeknek, békességben élőknek, üldözést szenvedőknek. Olyan emberek is kaptak a szeretet tüzéből, akik magányosan élnek egyedül. Voltak haldoklók is, akik részesültek e kegyelemben.

Jézus azt mondta: „A szeretet soha nem szűnik meg, mert az Én szeretetem örökkévaló. Az angyalok szünet nélkül viszik el a világ minden területére szeretetem tüzét. E kegyelemből csak azok maradnak ki, akik elutasítják. Az emberiség legnagyobb traumája a szeretet kudarca. A bűn vezetett ehhez a kudarchoz. Gyermekeim, Én a szeretet forrása vagyok. Aki Isten nélkül akar élni, az nem fogja megtapasztalni, hogy mi az igaz szeretet. Minden ember vágyik a szeretetre, de nem mindegy, hogy ezt a szeretetet hol keresik és kitől várják a viszonzást. Az állatok nem képesek szeretni. Ők csupán az ösztöneikre hallgatnak. Az ember képes szeretni, mert Isten szeretetének szikrája lakozik benne. Ám az ember csak akkor képes igaz szívvel-lélekkel szeretni, ha szívében ott van a szeretet Teremtője iránt. Az emberi lélek Isten szeretete által fogan meg. Az állatok foganása alatt nincs jelen a szeretet csírája, vagyis nem rendelkeznek lélekkel, öntudattal. Aki Hozzám fordul, az menedéket talál Nálam és soha nem fog csalódni. A tabernákulumban el vagyok rejtve. Nem láthattok Engem színről színre, de ettől Én még ott vagyok köztetek. Mindent látok és hallok. Előttem nincsenek titkok. Minél jobban megnyitjátok Előttem a szíveteket, annál jobban fogjátok érezni a jelenlétemet.”

 

Az Úr megengedte nekem, hogy láthassam jobb tenyerének dicsőséges sebét. A tenyér közepén láttam a fénylő sebet és azon belül az ereket, a húst, a vért. Mindezt egy természetfeletti fény járta át. Ez természetfeletti, hiszen az Úr testestül-lelkestül feltámadt és fölment a Mennybe. Szavakkal le nem írható Jézus misztikus sebeinek titka és az, hogy mit is jelent a föltámadott test állapota.

Mária Magdolna

Hozzászólások RSS

Szólj hozzá

Hozzászólás beküldéséhez be kell jelentkezni.